Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Tabletten 9 stuks

€ 160,00 € 152,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 3,50 Kg
Omschrijving

Dit pakket bevat 9 omhulde Sagewash tabletten.
De tabletten worden in een emmer van 8 geleverd, daarbij wordt een losse tablet in een aparte capsule geleverd waar een gebruikt tablet desgewenst in kan worden opgeslagen na gebruik. 

De Sagewash tablet is een hoog geconcentreerd calcium hypochlorine product. De Sagewash Sanitizer unit zorgt voor het gelijkmatig oplossen van de tablet, het mixen van deze concentratie met de waterstroom die binnenkomt door de waterslang en het afgeven van een ontsmettende, desinfecterende oplossing. Door het in juiste verhouding laten oplossen en mixen van de chlorine zorgt de Sagewash unit ervoor dat men NIET hoeft na te spoelen na het sprayen.

Het gebruiken van Sagewash Sanitizer (een calcium hypochlorine oplossing), werkt beter dan vloeibare bleek (een sodium hypochlorine), en is de meest effectieve en economische manier om te reinigen en desinfecteren.

Het hoofdingrediënt bij de Sagewash Sanitizer is hypochlorigzuur, de meest effectieve micro-organisme vernietiger bekend bij de mens en dit gebeurt binnen slechts enkele seconden (wel 120 keer sneller als vloeibare bleek).

Een Sagewash Sanitizer tablet weegt 300 gram per stuk en is enkel ontworpen voor het gebruik in een Sagewash Sanitizer unit. Één tablet is goed voor gemiddeld 3,5 uur onafgebroken sprayen waarmee u ongeveer 4000 liter desinfecteer producteert en gaat dus, indien men tien minuten per dag sprayed, ongeveer 3 weken mee.

 Sagewash beschermd o.a. tegen:
- Adenovirus hond
- Bovine Coronavirus
- Candidiasis (schimmelinfectie)
- Clostridium perfringens
- Clostridium difficile
- E-coli
- Feline Calicivirus (FCV)
- Giardia
- Hepatitis
- Herpes (hond & kat)
- Hondenziekte
- Hondsdolheid (rabiës)
- Influenza Virus (H1N1 en H5N1)
- Kennelhoest
- Kinkhoest
- Koronavirus
- Legionella
- Lintwormen
- Listeria
- MRSA
- Norovirus
- Panleukopenia virus
- Parainfluenza hond
- Parvovirus (hond & kat)
- Salmonella
- Stafylokokken
- Teken
- Tuberculose
- Varkensgriep
- Vlooien
- Vogelgriep

De hoeveelheid chlorine die Sagewash Sanitizer bevat bedraagt 10 keer minder als het officieel door Bureau Veritas vastgestelde gevaarslimiet voor chemicaliën.
Sagewash Sanitizer is goedgekeurd met de normen EN 1276, EN 1650 en EN 1656. Ook is het goedgekeurd bij de Deense Food and Vetinary Association onder nummer 2009-20-5409-00008. Het product is goedgekeurd voor gebruik als desinfecteer in de etenswaren industrie, melkveehouderij, op vis schepen, dierenhuisvesting en als algemeen desinfecteermiddel. De Sagewash oplossing kan daarnaast ook nog veilig gebruikt worden op plantaardige oppervlakten zoals op gras, planten, bomen etc.

Sagewash word wereldwijd al gebruikt in:
- Commerciële keukens
- Dierenklinieken
- Dierenverblijven
- Fabrieken
- Kennels en pensions
- Toiletten
- Voedselbereidings plaatsen