Geen producten (0)
Geen producten (0)

Starterspakket: Spray Unit & 3 Tabletten

€ 340,00 € 289,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

NAJAARSACTIE 2023: NU TIJDELIJK EXTRA KORTING!

Met dit pakket kunt u direct aan de slag!

Dit pakket bevat:
- Sagewash Spray Unit (incl hydro koppeling, tabletcontainer en spuitmond)
- 3 Sagewash tabletten
- Ophangbeugel
- Gebruikershandleiding

Sagewash Sanitizer is een erg duurzaam, economisch en milieuvriendelijk reinigingssysteem. Sagewash Sanitizer U.S. Patent #5,441,073 is niet alleen een sproeistuk van een tuinslang, het is een zorgvuldig gekalibreerde reinigingsunit.

Het Sagewash Sanitizer Venturi Systeem werkt enkel in combinatie met de officiele Sagewash tabletten! De Sagewash Sanitizer tablet is een hoog geconcentreerd calcium hypochloriet product. Het Hydro-injectie systeem zorgt voor het gelijkmatig oplossen van de tablet in de daarvoor bestemde container. De concentratie wordt dan gemixt met de waterstroom die de unit binnenkomt door de waterslang. De Sagewash Sanitizer unit zorgt ervoor dat men NIET hoeft na te spoelen na het sprayen.

Sagewash is de meest effectieve micro-organisme vernietiger bekend bij de mens en dit gebeurt binnen slechts enkele seconden (wel 120 keer sneller als vloeibare bleek). Het gebruiken van Sagewash Sanitizer (een calcium hypochloriet oplossing), is beter dan natrium hypochloriet (vloeibare bleek), en is de meest effectieve en economische manier om te reinigen en desinfecteren!

De spray unit werkt in combinatie met een Sagewash Sanitizer tablet. Één tablet is goed voor gemiddeld 3,5 uur onafgebroken sprayen waarmee u ongeveer 4000 liter desinfecteer producteert en gaat dus, indien men tien minuten per dag sprayed, ongeveer 3 weken mee.

 Sagewash beschermd o.a. tegen:
- Adenovirus hond
- Bovine Coronavirus
- Candidiasis (schimmelinfectie)
- Clostridium perfringens
- Clostridium difficile
- E-coli
- Feline Calicivirus (FCV)
- Giardia
- Hepatitis
- Herpes (hond & kat)
- Hondenziekte
- Hondsdolheid (rabiës)
- Influenza Virus (H1N1 en H5N1)
- Kennelhoest
- Kinkhoest
- Koronavirus
- Legionella
- Lintwormen
- Listeria
- MRSA
- Norovirus
- Panleukopenia virus
- Parainfluenza hond
- Parvovirus (hond & kat)
- Salmonella
- Stafylokokken
- Teken
- Tuberculose
- Varkensgriep
- Vlooien
- Vogelgriep

De hoeveelheid chlorine die Sagewash Sanitizer bevat bedraagt 10 keer minder als het officieel door Bureau Veritas vastgestelde gevaarslimiet voor chemicaliën.
Sagewash Sanitizer is goedgekeurd met de normen EN 1276, EN 1650 en EN 1656. Ook is het goedgekeurd bij de Deense Food and Vetinary Association onder nummer 2009-20-5409-00008. Het product is conform de Europese normen goedgekeurd voor gebruik als desinfecteer in de etenswaren industrie, melkveehouderij, op vis schepen, dierenhuisvesting en als algemeen desinfecteermiddel. De Sagewash oplossing kan daarnaast ook nog veilig gebruikt worden op of nabij plantaardige oppervlakten zoals gras, planten, bomen etc.

Sagewash word wereldwijd al gebruikt in:
- Commerciële keukens
- Dierenklinieken
- Dierenverblijven
- Fabrieken
- Kennels en pensions
- Toiletten
- Voedselbereidings plaatsen