Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Herbal Fusion Shampoo (Liquid Soap)

€ 24,99 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 1,00 Kg
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

HERBAL FUSION SHAMPOO (LIQUID SOAP)
Bestrijding van vlooien en reinigen van uw huisdier met een op kruiden en natuurlijke oliën gebaseerd product.

 

Gebruiksadvies:

Bij besmetting (vlooien):

Was uw huisdier met Natural Fusion Liquid Soap voor het doden van volwassen vlooien.
Na 2 dagen kunt u de dode vlooien verwijderen door een goede kambeurt of een nieuwe wasbeurt.
Met een interval van 2 dagen na het wassen herhaald u de wasbeurt voor het doden van eitjes, dit na gelieve de ernst van de besmetting.

Uitleg werking Herbal Fusion producten:

De levenscyclus van een vlo

Een volwassen vlo neemt bloed van zijn gast (=het dier waar hij op leeft), hierdoor ontstaat een vlooienbeet. De vlo legt eitjes. Deze eitjes kunnen overal worden gelegd, maar vaak is dit in tapijt, vloerkleden, dekens, achter ventilatieroosters of in hoeken. De eitjes kunnen er tot 3 dagen over doen zich te ontwikkelen tot een eerste generatie van een larve. In de derde generatie ontwikkeld de larve zich tot een pop, welke uitgroeit tot een baby vlo. Deze baby vlo moet binnen een aantal uren een gast vinden om bloed af te nemen anders zal deze niet overleven.

De hele cyclus kan soms wel 200 dagen duren. De meeste kans om deze cyclus te doorbreken is 2 dagen tot 2 weken na het leggen van de eitjes. Door op dit moment de cyclus te onderbreken voorkomt men dat de eitjes zich kunnen door ontwikkelen naar een pop en baby vlo waardoor verdere verspreiding wordt ingedamd.

Hoe doorbreek je de cyclus

Het afbreken van de cyclus begint met het wassen van het dier met een goed werkende shampoo. Herbal Fusion Liquid Soap is een shampoo die op natuurlijke basis is samengesteld met kruiden en oliën en welke de gehele huid en vacht van een dier goed reinigt tot in de poriën. Hierdoor wordt de eerste stap van bestrijding gezet en worden volwassen vlooien gedood. De tweede stap is het verwijderen van deze inmiddels dode volwassen vlooien. Dit kan door middel van het uitkammen van het dier en door een tweede wasbeurt twee dagen later.

Bij flinke besmettingen adviseren wij dit een aantal maal iedere twee dagen te herhalen om zo zeker te zijn van het afbreken van de verspreiding.