Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Herbal Fusion Shampoo (Liquid Soap)

€ 24,99 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 1,00 Kg
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

HERBAL FUSION SHAMPOO (LIQUID SOAP)
Bestrijding van vlooien en reinigen van uw huisdier met een op kruiden en natuurlijke oliën gebaseerd product.

 

Gebruiksadvies:

Bij besmetting (vlooien):

Was uw huisdier met Natural Fusion Liquid Soap voor het doden van volwassen vlooien.
Na 2 dagen kunt u de dode vlooien verwijderen door een goede kambeurt of een nieuwe wasbeurt.
Met een interval van 2 dagen na het wassen herhaald u de wasbeurt of sprayed u uw huisdier met Herbal Fusion Natural Spray* voor het doden van eitjes, dit na gelieve de ernst van de besmetting.

Voor het optimaal gebruik adviseren wij ook uw tapijt, kleden, dekens of vloeren te reinigen met onze Herbal Fusion Natural Spray*. Tevens kan met deze spray bijtende insecten worden voorkomen.

(*De Herbal Fusion Natural Spray is ook beschikbaar in onze webshop of direct als gezamelijk pakket).

Uitleg werking Herbal Fusion producten:

De levenscyclus van een vlo

Een volwassen vlo neemt bloed van zijn gast (=het dier waar hij op leeft), hierdoor ontstaat een vlooienbeet. De vlo legt eitjes. Deze eitjes kunnen overal worden gelegd, maar vaak is dit in tapijt, vloerkleden, dekens, achter ventilatieroosters of in hoeken. De eitjes kunnen er tot 3 dagen over doen zich te ontwikkelen tot een eerste generatie van een larve. In de derde generatie ontwikkeld de larve zich tot een pop, welke uitgroeit tot een baby vlo. Deze baby vlo moet binnen een aantal uren een gast vinden om bloed af te nemen anders zal deze niet overleven.

De hele cyclus kan soms wel 200 dagen duren. De meeste kans om deze cyclus te doorbreken is 2 dagen tot 2 weken na het leggen van de eitjes. Door op dit moment de cyclus te onderbreken voorkomt men dat de eitjes zich kunnen door ontwikkelen naar een pop en baby vlo waardoor verdere verspreiding wordt ingedamd.

Hoe doorbreek je de cyclus

Het afbreken van de cyclus begint met het wassen van het dier met een goed werkende shampoo. Herbal Fusion Liquid Soap is een shampoo die op natuurlijke basis is samengesteld met kruiden en oliën en welke de gehele huid en vacht van een dier goed reinigt tot in de poriën. Hierdoor wordt de eerste stap van bestrijding gezet en worden volwassen vlooien gedood. De tweede stap is het verwijderen van deze inmiddels dode volwassen vlooien. Dit kan door middel van het uitkammen van het dier door een tweede wasbeurt twee dagen later.

Als derde stap dienen de gelegde eitjes ook nog bestrijd te worden, dit kan door het insprayen met Herbal Fusion Natural Spray met een interval van 2 dagen. Bij flinke besmettingen adviseren wij dit een aantal maal iedere twee dagen te herhalen om zo zeker te zijn van het afbreken van de verspreiding.

Voorkomen van bijtende insecten

Om te zorgen dat uw huisdier geen gast wordt voor ongedierte zoals vlooien, teken, mijten en andere bijtende insecten sprayed u met regelmaat Herbal Fusion Natural Spray op uw huisdier. Dit maakt uw huisdier onaantrekkelijk voor deze indringers en zorgt dat ze liever verder zoeken naar een geschiktere plek ver bij u geliefde dier vandaan.

Reinigen van andere verspreiding

Voor het reinigen van tapijt, (vloer)kleden en dekens kunt u 25 ml Herbal Fusion Natural Spray toevoegen aan u eigen tapijt- en bekledingsreiniger. Ook de kieren van bv een houten vloer kunnen op dezelfde wijze (met 25 ml Herbal Fusion Natural Spray toegevoegd aan uw eigen reiniger) worden gereinigd. Eventuele larven en eitjes kunnen daarna worden opgezogen.